fbpx
10.7 C
Reșița
luni, 04 martie 24

O nouă unitate de învăţământ în rețeaua școlară a județului Caraș-Severin 2021-2022

Debutul anului școlar 2021-2022 conturează noi perspective pentru elevii cărășeni cu aptitudini înalte în diverse domenii, capabili de performanță. Astfel, începând din acest an școlar, Centrul Județean de Excelență Caraș-Severin (CJEX) își începe activitatea, având sediul în Reșița,  pe strada Bega nr. 1  (Casa Corpului Didactic Caraș-Severin).  Activitatea CJEX CS se va desfășura în trei filiale: Caransebeș (Colegiul Național „C.D.Loga” Caransebeș), Reșița (Colegiul Tehnic Reșița) și Oravița (Liceul Teoretic „General Dragalina” Oravița).

CENTRUL JUDEȚEAN DE EXCELENȚĂ CARAȘ-SEVERIN își propune să vină în întâmpinarea elevilor dornici de cunoaștere, care vor să atingă un nivel înalt  de performanță.

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin va organiza cursuri de excelență la toate disciplinele la care elevii susțin examene naționale și pentru activități care vizează dezvoltarea competențelor interdisciplinare, pluridisciplinare și transdisciplinare,  respectiv: matematică, limba și literatura română, limba germană, limba franceză, limba engleză, informatică, istorie, geografie, biologie, chimie, fizică, logică și argumentare, psihologie și robotică.

Încadrarea cadrelor didactice la Centrul de Excelență Caraș-Severin se va face în regim de plată cu ora. Cererea pentru înscriere în vederea selecției, precum și link-ul de înscriere se găsesc pe pagina web a Centrului de Excelență www.isjcs.ro/excelenta, la secțiunea Documente.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei