fbpx
-1.3 C
Reșița
vineri, 27 ianuarie 23

Asociația Acasă în Banat, premiată pentru proiectul „Hai la Rudăria“

Asociația Acasă în Banat a luat premiul II la categoria Arta și Cultură, în cadrul Galei Societății Civile, pentru proiectul „Hai la Rudăria!”. Proaspăt premiat, președintele acestei asociații și sufletul sutelor de voluntari care au dat o mână de ajutor în acest proiect ca și în toate celelalte, Radu Trifan a declarat:

„Suntem mândri și onorați că Asociației Acasă în Banat i s-a decernat premiul II la categoria Artă și Cultură, în cadrul Galei Societății Civile, pentru proiectul «Hai la Rudaria!». Acest premiu este al nostru al tuturor, e o recunoaștere a muncii intense pe care am făcut-o împreună cu toți cei peste 350 de voluntari implicați, cu toată comunitatea din localitatea Eftimie Murgu (Rudăria), cu Florin Streza de la Muzeul Astra și nu în ultimul rând – cu partenerii noștri de la Fundația Orange“.
„Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibilă realizarea acestui proiect, fără voi ar fi rămas doar un vis. Acest premiu ne dă și mai multă încredere să continuăm munca noastră în Țara Morilor de Apă, pentru promovarea și păstrarea patrimoniului mulinologic din zona Banatului“, a mai precizat Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.
Citește si:  Peste 300 de voluntari și-au unit forțele pentru a face din Rudăria o destinație turistică de vis!
Citește si:  Traseul Morilor de Apă de la Rudăria inaugurat astăzi
Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei