fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Ăsta da noroc!

Noroc cu carul pentru un bărbat care a reușit să își recupereze borseta cu bani și documente pe care a uitat-o în trenul cu care a venit de la Caransebeș la Reșița.

Totul s-a petrecut duminică dimineața, conform comunicatului transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a plecat liniștit din trenul cu care s-a deplasat de la Caransebeș la Reșița, lăsând pe banchetă o borsetă cu aproape 10.000 de lei și un telefon mobil. Pe care a reușit însă să o recupereze cu sprijinul polițiștilor cărășeni, pe care i-a sunat imediat ce și-a dat seama că nu mai are borseta asupra lui.

Colegii noștri de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița s-au mobilizat imediat și au reușit să găsească în scurt timp borseta unui bărbat de 63 de ani, care și-o uitase pe o banchetă, în trenul care circulă pe relația Caransebeș – Reșița.

spot_img

Bucuria bărbatului la restituirea bunului a fost pe măsură, mai ales după ce a constatat că în borsetă avea toate documentele personale, telefonul mobil și întreaga sumă de aproape 10.000 de lei, pe care nu credea că le va mai recupera”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reprezentanții IPJ reamintesc cetățenilor ca în cazul în care găsesc în mijloacele de transport în comun, obiecte pierdute (genți, borsete, portofele, telefoane mobile, documente), acestea trebuie predate Poliției.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Eu am găsit în trenul Timișoara, București, în vagonul cușetă, un individ certat cu legea.. Am vrut să-l dau pe mâna poliției, n-am reușit.. Zicea că are imunitate.. Era parlamentar.. 🤣🤫

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei