fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Coronini, dintr-un sat pescăresc într-o comună în plină dezvoltare

Doar două săptămâni au trecut de când în comuna Coronini din Clisura Dunării a avut loc un eveniment inedit: inaugurarea tuturor obiectivelor sociale și edilitare realizate de administrația locală în cei 10 ani de când primar a fost ales Ilie Boboescu. În acest răstimp au continuat să curgă către Primăria din localitate mesajele de felicitare, prilej pentru edilul din Coronini să le mulțumească și pe această cale celor ce au apreciat și apreciază realizările din această comunitate.

„Vreau ca și prin intermediul dumneavoastră să le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la acest moment important pentru comunitatea noastră, acela de inaugurare a tuturor obiectivelor care au fost realizate în ultimii 10 ani. Pot să spun că sunt mulțumit și asta pentru că mi-am văzut consătenii foarte mulțumiți și se vedea pe fețele lor bucuria că am reușit să realizăm atâtea obiective împreună.

Indirect, am mai reușit o performanță: de obicei, la sărbători, jocul se ținea în drumul național, în fața căminului, pentru că nu aveam amenajată o piață, din lipsă de spațiu. Acum avem acest platou din curtea școlii și a Primăriei care este numai bun pentru astfel de manifestări“, a declarat Ilie Boboescu.

De la alimentarea cu apă a localității la grădiniță reabilitată în totalitate, de la școală și primărie nouă până la dezvoltarea unui obiectiv ce poate atrage anual mii de turiști, obiectivele realizate de echipa coordonată de administrația Ilie Boboescu sunt demne de invidiat de orice primar.

Edilul a mai precizat că nu și-a dorit să facă această inaugurare în campania electorală pentru că la Primăria din Coronini se muncește și se va munci în același ritm alert din prima până în ultima zi de mandat. „Nu am făcut toate aceste lucruri pentru a da bine în campania electorală. Sunt lucruri de care comunitatea avea nevoie așa că le-am făcut. Până la alegeri mai sunt doi ani și cu siguranță vom avea și atunci alte obiective cu care să ne mândrim“, a mai spus Ilie Boboescu.

Dan AGACHE

Articolul precedentPăi să fie solidaritate, zic
Articolul următorĂsta da noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei