fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Așteptarea a luat sfârșit! Se deschide Casa Alex la Reșița!

Primăvara este anotimpul renașterii, al înnoirii. Tot primăvara este anotimpul cel mai potrivit pentru redecorarea, repararea sau reamenajarea locuinței. Iar la Reșița, începând de marți, 16 aprilie, vă puteți îndeplini orice vis în această privință.

Magazinul de bricolaj Casa Alex își deschide porțile, pe Calea Timișoarei, la nr. 4. Aici veți găsi tot ce vă puteți dori: pentru instalații, pentru încălzire, pentru tâmplărie PVC, uși de interior și exterior, feronerie, și așa mai departe, dă asigurări conducerea societății.

Firma vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse pentru casă, la prețuri competitive.

Și nu doar atât, pentru deschiderea din 16 aprilie, Casa Alex își va întâmpina clienții cu super-prețuri în toate raioanele din magazin, cu multe cadouri și alte surprize.

În plus, primii 100 de  clienți care achiziționează produse în valoare de 100 de lei, vor primi gratuit un mixer marca Hausberg.

Casa Alex este magazinul de bricolaj perfect pentru oamenii gospodari, meșteri și pentru toți cei care apreciază calitatea la prețuri excepționale”, spune echipa de marketing.

 

Firma își asumă responsabilitatea pentru definirea, implementarea și menținerea politicii referitoare la calitate și asigură resursele și mijloacele necesare realizării acesteia și îmbunătățirii continue a sistemului de management al calității”, afirmă directorul de marketing al Casei Alex, Alexandra Torma.

„Vino cu idei, noi avem soluții” este sloganul Casei Alex, pe care îl puteți verifica începând cu data de 16 aprilie, la Reșița, pe Calea Timișoarei, la nr. 4.

Daniela TUDOR

5 COMENTARII

  1. Felicitarii !!! Cunosc si magazinul de la Oravita ,are o multitudine de produse de foarte buna calitate. Daca cumva faceti si angajari pentru magazinul din Resita sunt interesat sa lucrez in firma d-voastra . O zi placuta si va doresc o inaugurare frumoasa si bafta la vanzare !

  2. E minim pe economie salar așa au voie și alte firme să vină în Reșița, altfel nu sunt lăsate să opereze pe piața muncii. Flextronic din Timișoara tot așa au vrut să vină în Reșița și li s-a impus salariul minim pe economie adică unul ca Tăițelu, firme mari gen Monte Banato, Dedeman,Autoliv etc nu le convine să spargă altul piața sclaviei din Reșița, Caraș-Severin. Mafia PNL,PSD & gașca corupților și hoților ,ăștia ne vor săraci și sclavi pe doi para găuriți. Votați-l pe Popa, PNL,PSD și o să lucrați pe salam de greieri și pâine din făină de coropișniță iar presa de rahat de Caraș tace mâlc, ia șpaga groasă și mușamalizează tot, asta face presa dă știri pupincuristice dar groaznicul adevăr este o grozăvie nu alta pentru limbiștii partidelor.

    • Asa este.E bine ca macar Agache mai lasa comentarii corecte,bazate pe crunta realitate. Se vede din avion saracia din acest oras,am ramas cu parcurile lui Mircea Popa si blocurile lui Faraon.Cel mai sarac judet cu 3100 lei-salariu mediu net lunar.Se fac malluri in cele mai mizerabile orase,noi nu avem nici McDonald nici KFC.Asta spune totul.Pacat pentru oras dar mai ales pentru locuitorii sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei