7.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

„Avem nevoie de un PRIM-MINISTRU PENTRU ROMÂNI“ – afirmă deputatul Marius Damian

În cadrul unei declarații politice susținută în această dimineață în Parlamentul României, deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian critică dur coaliția PNL-USR PLUS-UDMR pentru situația socio-economică în care a ajuns România.

„Românii plătesc scump pentru eșecul lui Florin Cîțu, și scump în adevăratul sens al cuvântului: nu au bani pentru plata facturilor, pentru căldură și electricitate, mai ales acum când frigul le bate la ușă; nu mai au bani pentru alimente, pentru că prețurile au crescut, nu mai știu la ce să renunțe din coșul de cumpărături pentru a se putea descurca până la următoarea lună, nu au primit niciun sprijin concret de la guvernarea PNL-USR PLUS-UDMR pentru a li se îmbunătăți traiul, dimpotrivă!

Poporul român este disperat din cauza crizei sanitare, a celei economice, la care se adaugă și cea politică și toate acestea în timp ce la Cotroceni propriile interese sunt mai urmărite ca niciodată, în frunte cu președintele țării care se simte amenințat din toate părțile și încearcă să se poziționeze cât mai bine pentru a putea să își conducă jocurile din umbră în continuare!

spot_img

Interesul pentru propria persoană și setea de răzbunare se pot vedea cu ochiul liber, după ce Cîțu, dorind să ne dea o lecție celor care ne-am săturat de deciziile criminale luate în mandatul său și am ales să facem ceva pentru români, a ales să împartă un miliard de lei într-un mod jalnic, peste 85% mergând către administrațiile PNL, iar restul administrațiilor locale primind niște firimituri în bătaie de joc. Țin să îi transmit prim-ministrului demis că s-a răzbunat pe români, nu pe PSD și este personal responsabil pentru criza politică în care se află țara noastră. Iar președintele Iohannis, care încurajează din umbră toată această situație, este autorul moral a tot ceea ce trăiesc românii astăzi!

Domnilor de la PNL, USR și UDMR, lăsați la o parte negocierile cu scopul de a vă asigura doar vouă poziția și puterea și nu vă mai bateți joc de un popor întreg! Ați furat viitorul acestei țări și în continuare jocurile voastre sunt mai presus de orice.

Nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier, făcută de președintele Iohannis, ne arată în continuare sfidarea față de poporul român. 

Românii au nevoie de specialiști capabili și patrioți, care să le vadă nevoile și să vină cu soluții pertinente în rezolvarea lor și nu de oameni din aceleași partide care au dovedit timp de aproape 2 ani că nu sunt capabili să gestioneze situația gravă prin care trece țara noastră“, a afirmat deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian, în declarația politică citită astăzi în plenul Camerei Deputaților.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei