fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

„Avem proiecte, avem finanțări și vom avea și rezultate“, afirmă primarul orașului Bocșa

Proiectele de reabilitare a casei de cultură a orașului Bocșa, cinematograful și parcul din fața Primăriei, finanțate cu bani europeni prin ADR 5 Vest vor trebui finalizate în acest an, susține primarul social-democrat Mirel Patriciu Pascu.

„Suntem în evaluarea ofertelor depuse pentru construcția celor 3 muzee din Bocșa: Constantin Gruescu, Constantin Lucaci, Muzeul de etnografie și Observatorul astronomic. Aceste lucrări civile nu fac altceva decât să pună în valoare partea de clădiri istorice din Bocșa Montană situate în zona centrală a orașului“, a afirmat edilul orașului Bocșa. Aceste proiecte sunt finanțate tot cu bani europeni.

Și prin Programul Național de Redresare și Reziliență vor fi alocate sume considerabile orașului de pe Bârzava: „Avem depuse și se află în evaluare 3 proiecte cu diferite clădiri ce vor fi eficientizate energetic și modernizate. Este vorba de Grădinița cu program prelungit de la Bocșa Română, Căminul pentru persoane vârstnice și corpul 2 al Primăriei orașului Bocșa“, a mai precizat edilul Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Primarul din Bocșa a mai amintit și de podul de la Neuwerk, un pod distrus în urmă cu aproximativ 13-15 ani pentru care edilul caută soluții de finanțare în vederea construirii unuia nou.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei