3.7 C
Reșița
luni, 06 decembrie 21

Bărbatul oprit cu focuri de armă la Bocșa, căutat de autoritățile austriece

Conducătorul auto care a agitat ieri spiritele la Bocșa, după ce a acroșat un polițist care a încercat să îl oprească în trafic, a fost reținut pentru 24 de ore. În plus, în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este căutat de autoritățile austriece, urmând cel mai probabil să fie extrădat.

Bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prin sistem videoconferință, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autoritățile austriece, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

spot_img

Reamintim, ieri după-masă un polițist din Bocșa a fost acroșat de un conducător auto pe care încerca să îl oprească pentru un control. Șoferul, aflat la volanul unui Ferrrari, se afla într-o coloană de nuntași, când polițiștii i-au făcut semn să oprească. După ce inițial a încetinit, bărbatul a călcat pe pedala de accelerație, acroșând un polițist și determinându-l pe un coleg al acestuia să tragă mai multe focuri de avertisment. Cosmin Bolosin, avocatul bărbatului, a precizat pentru pressalert.ro că acesta nu ar fi încercat să se sustragă controlului polițiștilor, dar că fiind într-o coloană cu multe mașini, le-ar fi spus că se va opri la locul unde se va desfășura nunta.

Citește și Focuri de armă la Bocșa, după ce un polițist a fost acroșat de un șofer care a refuzat să oprească la control

foto: pressalert.ro

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Mda , a fost un accident , precum cel de la alegeri.Măi Bolosine, toate ca toate , înțelegem că trebuie să îți exerciți profesia şi să te umpli de bani aşa cum şti tu mai bine ; dar mai scuteşte-ne de comentariile / aprecierile ( ,, declarațiile de presă ” ) tale abjecte / stupide…( valabil şi în cazul altora asemeni ție , ex : av. Sabo Loredana ). Voi chiar nu aveți nici un fel de scrupule…şi mințiți precum respirați ( în numele celor pe care-i reprezentați ). Problema nu constă în faptul că mințiți în marea voastră majoritate ( ,, face parte din profesie ” / defect profesional…) , ci în aceea că afirmațiile voastre frizează patologicul , prin logica bolnavă de care dați dovadă ( şi care zgârie creierul oricărei persoane de bună-credință). La intrarea în Barou ( şi periodic, o dată la 3 – 5 ani…pentru continuitatea practicării profesiei ) ar trebui să vi se facă control psihiatric , sau măcar psihologic ( la fel şi caricaturilor din ŞPARLAMENT ).

  2. Sânt situații în care nu poți opri ,, ca la carte ” ( mi sa întâmplat inclusiv mie să opresc imediat , la câțiva metri distanță față de agentul de la circulație , fără să am vreo culpă pentru această situație).Dar de la acest exemplu de înțeles , până acolo la a pretinde faptul că ,, putea fi de găsit la petrecere ” ( eventual puteați ,, sta şi digera / precupeți la o băută ” speța…) este diferență enormă. În mentalitatea ta avocățească ți se pare că o coloană de nuntaşi, funerară , ş.a.m.d. … are acelaşi statut precum al unei coloane oficiale ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei