5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Moldova Nouă, în straie de sărbătoare! Ce surprize au pregătit organizatorii?

Ca în fiecare an, la jumătatea lunii august, orașul Moldova Nouă îmbracă straie de sărbătoare. Acțiunile din acest an sunt reunite sub stindardul Zilei Marinei și a sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Despre programul acțiunilor organizate de Primăria orașului și de Uniunea Sârbilor din România, viceprimarul orașului din Clisura Dunării, Adrian Moiseș a declarat în exclusivitate pentru Reper 24:

Astăzi, în prima zi a manifestărilor, am pregătit de la ora 18:00, un program pentru copii susținut de Teatrul DA și actorul Dan Mirea. După ora 19:30 va fi un spectacol folcloric susținut de Petrică Miulescu Irimică până la ora 22:00, oră la care, conform legilor în vigoare, va trebui să ne oprim.

Sâmbătă, de la ora 12:00, la Casa de Cultură va avea loc primirea invitaților și un cocktail pentru toți participanții din județ, dar și din Serbia: Biserica Albă, Golubăț, Veliko Gradiște, Rusko Selo și Cuvin, acolo unde există cea mai mare comunitate de români. Sunt așteptați, pe lângă oficialitățile județene, și primarii localităților din Clisura Dunării. Spectacolul folcloric va continua de la ora 19:00, cu Mihaela Petrovici, urmată de un spectacol pentru tineri susținut de Amna și Roxana Nemeș“, a precizat viceprimarul Adrian Moiseș.

spot_img

Zilele orașului Moldova Nouă vor continua și duminică, organizatorii evenimentului pregătind alte surprize: „Andreea Voica, parada navelor militare și comerciale, un foc de artificii de zi, o noutate pentru zona Banatului de Munte și sosirea zeului Poseidon. O orchestră de 15 oameni, Panorama și Vera Matovic, ce vor susține un spectacol folcloric cu specific sârbesc, vor continua acțiunile dedicate Zilei Marinei, finalizate cu un foc de artificii lansate de pe un bac pe Dunăre“, a mai declarat viceprimarul orașului Moldova Nouă, Adrian Moiseș.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei