fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Bază sportivă la standarde europene, la zona de agrement de la Gura Jgheabului!

O bază sportivă la standarde europene la zona de agrement de la Gura Jgheabului. Acesta este planul administrației locale din Oțelu Roșu. Conform primarului Luca Mălăiescu, în aceste zile va fi finalizat atât studiul de fezabilitate, cât și proiectul tehnic, investiția urmând să fie realizată prin Compania Națională de Investiții.

Împreună cu proiectantul care a câștigat licitația la CNI am decis cum va arăta baza sportivă de la zona de agrement de la Gura Jgheabului. Încă nu pot spune o sumă a investiției, mai durează câteva zile până vedem și un deviz de lucrări.

Ce pot spune singur, este că va fi o bază sportivă modernizată la standarde europene. Va arata superb, după cum se poate vedea și din proiect. Va fi reabilitat bazinul mare, care va fi împărțit în două, un bazin semiolimpic de 25 de metri și o zonă de spa, cu jacuzzi. Vor fi modernizate toate clădirile din interiorul incintei, vor fi amenajate două terenuri noi de tenis de câmp. Se va interveni, de asemenea, pe zona peisagistică din incinta bazei sportive și va fi schimbat în totalitate gardul ce împrejmuiește zona.

Din punctul meu de vedere, este o investiție necesară pentru orașul Oțelu Roșu. Și, având în vedere că am fost acceptați pe lista de sinteză, iar proiectantul actual a câștigat licitația la CNI, sperăm ca investiția să fie finanțată cât mai curând”, a precizat, pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu.

Investiția ar merge practic mână în mână cu un al proiect al administrației din Oțelu Roșu, acela de amenajarea a unei promenade care să lege zona centrală de cea de agrement de la Gura Jgheabului.

 

Karina TINCUL

4 COMENTARII

 1. Ia auzi csm, iti face primaru bazin sa te scalzi.
  Sa nu intri imbracat precum „conationalii” nostri. Hainele se spala in masina de spalat.

 2. Canalizarea de pe Avram Iancu care refulează, străzile neasfaltate, trotuarele nereparate … astea nu sunt priorități ?

  Priorități sunt cinema 3D nefunctional, lac pentru hidrobiciclete nefunctional … astea-s investitiile preferate de luca.

 3. Va arata superb, după cum se poate vedea și din proiect.

  Ideea nu e rea, dacă ar fi și cu apă caldă (nu de ”jgheab”).
  În rest … chiar și babele fardate arată superb (în poze ”retușate”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei