fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Brian Filimon, campion și la fotbal, și în politică!

Așa este văzut edilul de la Măureni de proaspătul său șef de partid, Silviu Hurduzeu. Președintele PSD Caraș-Severin nu are decât cuvinte de laudă la adresa edilului, după ce acesta a fost desemnat cel mai bun jucător al Campionatului European de fotbal al primarilor desfășurat la Leipzig, în Germania.

„Colegul meu a fost golgheterul echipei României pe care a condus-o până în finala pierdută, din păcate, în fața Cehiei (scor 1–3).

Chiar și așa, performanța primarilor «tricolori» (care vin din aproape toate județele României) este una de apreciat, mai ales că au ținut sus steagul pentru țara noastră. Chiar e un motiv de bucurie mai ales că turneul a fost unul foarte aprig disputat.

Abia aștept să-i văd din nou acasă pe Brian Filimon (Măureni) și Lăiţă Beg (Marga) pentru a ne povesti despre experiența lor. Îmi pun mare bază în amândoi în perspectiva alegerilor din 9 iunie. Determinarea și calitatea pe care le-au dovedit pe terenul de fotbal vor fi sigur confirmate și la nivel politic”, afirmă Silviu Hurduzeu.

Campionatul European de fotbal al primarilor se desfășoară începând cu anul 2008, la ediția din acest an fiind prezenți 400 de aleși locali din 12 țări.

În opinia președintelui PSD Caraș-Severin, competiții sportive în genul campionatelor de fotbal ale primarilor, sunt de apreciat din două motive: pe de o parte, le oferă aleșilor locali posibilitatea să se cunoască mai bine și să pună bazele unor colaborări viitoare, iar pe de altă parte, transmite un mesaj foarte util la nivelul societății, și anume importanța practicării unui sport.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei