fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

(E) Ludovic Orban și Hadrian Popescu, „la pas” prin Caraș-Severin

În chiar prima zi de campanie, Hadrian Popescu, președintele Forței Dreptei din Caraș-Severin, l-a avut alături pe Ludovic Orban, președintele partidului, dar și pe Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin și candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Delegația s-a deplasat în ziua respectivă în mai multe localități în care reprezentanții partidului concurează pentru funcții de primar.

Prima oprire a fost la Comorâște, unde au fost întâmpinați de Ionel Romînu, candidatul la Primăria Forotic, un om asumat și onest, care își prezintă în fața alegătorilor, planul complex de modernizare și dezvoltare.

Următoarea oprire a fost la Naidăș, unde candidatul pentru Primăria comunei, Luis Lința, și-a prezentat viziunea sa și a echipei, de dezvoltare, atât pentru comuna Naidăș cât și pentru satul Lescovița.

S-a plecat apoi la Clocotici, unde i-a întâmpinat candidatul Forța Dreptei la Primăria Lupac, Mihai-Martin Muselin. Acesta este un om iubit de comunitate, cu energie pozitivă și candidatul care poate oferi cu adevărat un viitor mai bun cetățenilor, spun membrii de partid.

În Carașova, delegația s-a întâlnit cu Zoran Giurgiulena, tânărul candidat la Primăria comunei Carașova, care se prezintă în fața alegătorilor cu un plan bine structurat în viziunea colegilor.

La Târnova întâlnirea a avut loc în fața cetățenilor, în mijlocul cărora s-a aflat Silviu Maldea, candidat la Primăria comunei Târnova. „Silviu reprezintă cu adevărat speranța și adevărata transformare a acestei comune, care, de prea mulți ani este condusă spre degradare și eșec, iar asta o spun cetățenii pe care i-am găsit de-a dreptul revoltați și cu o dorință acută de schimbare”, spun cei din Forța Dreptei.

Arin Ispas, candidat la Primăria Municipiului Caransebeș, un om al locului, conduce acest eveniment, tot în mijlocul caransebeșenilor în fața cărora își dă cuvântul că va proiecta un Caransebeș prosper și modern.

Următoarea întâlnire a fost cu electoratul din Rusca Montană, unde, s-au întâlnit cu Manuela Anton, candidata la Primăria Rusca Montană.

Ultima deplasare a fost la Oțelu Roșu, unde au fost așteptați de Sebastian Chiriacescu, candidat la Primăria Orașului Oțelu Roșu, alături de întreaga sa echipă formată din oameni cu experiență, caracter și viziuni bine conturate.

Mulțumim domnului Președinte Ludovic Orban pentru reala susținere și vorbele încurajatoare, dar nu în ultimul rând, domnului președinte Forța Dreptei Caraș-Severin, Hadrian Popescu, omul care ghidează această filială, cel care a pus bazele acestei echipe și omul care ia la pas fiecare colț din acest județ. Cu adevărat o forță!”, se arată în comunicatul Biroului de presă al Forței Dreptei Caraș-Severin.

 

Daniela TUDOR

3 COMENTARII

 1. ”Ludovic Orban și Hadrian Popescu, „la pas” …”

  Pas!
  Că altfel ne mai ”ating” cu încă o p(l)andemie:
  (…gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/declaratiile-premierului-ludovic-orban-la-inceputul-edintei-de-guvern-din-18-noiembrie

 2. Lucovid Orban are tupeu nelimitat. El fuma trabuc și bea whisky, iar noi stăteam ca „oamenii inteligenți”!?!
  Cine este penibilul care țipa și a ajuns shăf?
  Lucovid…
  Cine este generalul.care vă va conduce pe noi culmi de progres și civilizație?
  Lucovid…
  Vai, vai, vai!!! 😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei