18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Bucurie mare pentru primarul comunei Ramna! DC 86 a fost în sfârșit recepționat!

Mult așteptatul drum comunal Ramna – Berzovia a fost finalizat și recepționat, o invetiție care a avut parte de multe obstacole, pe care însă conducerea administrației locală din comuna Ramna a reușit să le depășească cu succes.

Cu mare bucurie în suflet vreau să spun că am fãcut recepţia la finalizarea lucrãrilor drumului comunal DC 86 Ramna-Berzovia.

A fost un proiect aprobat de Ministerul Dezvoltãrii prin PNDL I,  pe o distanţã de 4,2 Km, cu lãţime de 5,5 metri, 2 straturi de asfalt 5+4 cm, cu rigole betonate stânga-dreapta, 34 podeţe pentru accese în intravilan şi 22 cãi de acces în extravilan la terenurile Agricole”, a declarat primarul neobosit al comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

spot_img

Edilul comunei cărășene vorbește și despre greutățile pe care le-a întâmpinat pe parcursul derulării acestui proiect și le mulțumește celor care au crezut în materializarea acestei investiții.

A fost un proiect greu, cu multe probleme, contestaţii, dar totul e bine când se terminã cu bine…., în ciuda faptului cã au fost mulţi cârcotaşi care nu au crezut cã se va finaliza. Dar eu nu bag în seamã rãutãţile unora, ignoranţa doare mai tare! Doresc sã le mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect: consilieri locali din mandatul trecut şi cel actual, angajaţii Primãriei comunei Ramna, proiectant, consultant, constructor, diriginte de şantier”, a spus la final Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei