fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Bătaie într-o stație de autobuz din Reșița! Protagonistele: trei femei care figurau în carantină!

Jandarmii cărășeni au fost solicitați să intervină aseară, prin apel 112, la un conflict izbucnit între trei femei în stația de autobuz din zona complexului comercial Victoria din Reșița.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit două femei, mamă și fiică, care au agresat o femeie pe care o cunoșteau din alte împrejurări.

Jandarmii le-au identificat pe cele trei femei și au descoperit că toate figurau în baza de date ca fiind persoane carantinate. Pentru nerespectarea măsurii carantinei, dar și pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, toate cele trei femei au fost sancționate de jandarmi cu amendă în valoare de 3600 de lei”, transmite Jandarmeria Română.

spot_img

Mai exact, fiercare din cele trei femei (mama, fiica și concubina fiului respectiv a fratelui) au fost amendate cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinării și cu câte 200 de lei pentru adresarea de injurii. În plus, pentru două dintre protagonistele „telenovelei nocturne” au fost întocmite actele premergătoare pentru comitea infracțiunii de loviri și alte violențe.

 

Karina TINCUL

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Țara proștilor. Ia tâmpit guvidul pe români. Ăsta e doar începutul idioțeniilor create de Marele Zeu Covid și slugile lui idioate cu pașaport verde de tîmpitcovidiot. Vai de de ea lume 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. „Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit …”, transmite Jandarmeria Română.

    Dacă ar fi fost miliţieni, ar fi comunicat că … au depistat, pe raza de competenţă, prin acţiuni şi mijloace specifice.

    Totuşi, nimeni nu poate fi sancţionat de două ori pentru aceeaşi faptă (civil şi penal).
    Iar asta cu „cele trei femei (mama, fiica, concubina fiului respectiv a fratelui)” ridică suspiciuni aritmetice.

  3. Jandarmii fac exces de putere cu aceste amenzi care nici nu au dreptul să de-a prin lege pentru că nu este legal și nici să oblige omul să își pună masca pe fata să își pună ei și neamul lor idiot care și-au vândut tara pentru o bucată de pâine câștigată prin hoție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei