fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Căldură în clădirile publice din Ezeriș

Cam în fiecare an, iarna ne ia prin surprindere, nu atât pe noi cât autoritățile locale, cele care ba nu au încheiate contracte de deszăpezire cu firme specializate, ba nu și-au făcut stocuri de carburanți ori de material antiderapant, ori pur și simplu nu s-au gândit că iarna se mai întâmplă și să ningă.

Nu este cazul comunei Ezeriș, cea care a făcut toate pregătirile pentru a întâmpina iarna și eventualele căderi de zăpadă așa cum se cuvine.

„Am efectuat reviziile la toate utilajele pe care le avem pentru deszăpezire: tractoare cu lamă, buldoexcavator, oamenii știu unde și cum să intervină. Avem, de asemenea, stocurile de material antiderapant pregătite și gata să fie împrăștiate atunci când va fi nevoie. Vom acționa cu utilajele și oamenii noștri doar pe străzile comunale și drumurile adiacente din cele două localități ale comunei: Soceni și Ezeriș“, a afirmat primarul comunei, Ioan Rusu.

spot_img

Edilul din Ezeriș a mai adăugat pentru Reper24 că a fost făcută și aprovizionarea cu lemne la toate instituțiile publice din cele două localități, lemn provenind din pădurea administrată de Primărie.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei