fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Silviu Hurduzeu, despre „diplomația capului plecat” a lui Rareș Bogdan: „Oricât de mare i-ar fi gura, pozele spun altceva!”

Referindu-se la o imagine în care prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan adoptă o poziție aplecată în față care ar arăta supunere, iar strângerea de mână tip mănușă lasă impresia că este un om de încredere, deputatul social democrat cărășan Silviu Hurduzeu face referire la declarațiile liberalului privind schimbarea „diplomației capului plecat” în privința aderării la Spațiul Schengen.

Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte PNL și are obligația să explice cine a dus până acum „diplomația capului plecat”, pentru că toți cei care au răspuns până acum de gestionarea candidaturii României la Spațiul Schengen sunt fie colegii săi de partid (Bode), fie au fost propuși de PNL (Aurescu), fie sunt susținuți de PNL (Iohannis).

Dacă privim mai jos, ne dăm seama că oricât de mare i-ar fi gura, pozele spun altceva”, susține parlamentarul PSD, Silviu Hurduzeu.

spot_img

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

 1. „Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.”

  Cam la ultima categorie se plasează acest hurduzău, care adoptă aceeași poziție ca cea din articol, la apariția lui mocioarcă.

  Carașul e în r***t, dar hurduzău își bate capul și analizează pozițiile lui rareș bogdan.

 2. ”strângerea de mână tip mănușă lasă impresia că este un om de încredere”

  Nu!
  Poza (… tip mănușă) trădează un caracter de iobag (sau lipsa acestuia).
  Pentru comparație:
  LINK-URILE NU SUNT PERMISE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei