1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

Cămin cultural modernizat pe fonduri europene la Cornereva!

Cornereva își va deschide larg porțile pentru cetățenii comunei care vor avea de-acum înainte un cămin cultural modern, un pas înainte, o schimbare totală în bine față de imaginea tristă și ștearsă a vechii clădiri în care se organizau, în anii precedenți, petreceri și manifestări culturale. O investiție de 400 de mii de euro, pe bani europeni despre a cărui realizare l-am rugat să ne vorbească chiar pe primarul comunei, Nicolae Novăcescu, cel care s-a preocupat de obșinerea fondurilor, de monitorizarea și finalizarea acestui obiectiv:

N-a fost ușor, mai ales în această perioadă care ne încearcă pe toți dar atunci când ești încercat de realizarea unui astfel de proiect și mai mult decât atât, reușești să îl duci până la capăt, satisfacția e și mai mare.

E un proiect derulat prin AFIR, pe fonduri europene iar constructorul, care în ciuda prețurilor care au crescut la materiale și a făcut pe deplin treaba și aș spune că i-a fost ușor.

spot_img

Clădirea căminului cultural este finalizată în proporție de 99%, dar mai sunt mici lucruri de remediat. Este finalizată sala mare de festivități, au fost ample lucrări de consolidare a clădirii, acoperișul schimbat în totalitate, a fost turnat planșeu nou, fiind nevoiți să respectăm toate normele în vigoare pentru un astfel de obiectiv. Vesela, mesele, scaunele acestui cămin cultural nou, am putea spune, toate sunt noi. De-acum nu mai avem nevoie decât ca oamenii locului să își dorească această sală pentru evenimente și credeți-mă, din acest punct de vedere nu ducem lipsă de evenimente“, a menționat conducătorul obștii de la Cornereva, Nicolae Novăcescu.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Camin Cultural, nu sala de evenimente. A fost schimbata destinatia?
    Veti vedea masurile luate se autoritati impotriva acestui primar. Consiliul Local nu a aprobat asemenea cultura. Autorizatii DSVSA, ISU, CL, Politie nu sunt apribate. Comuna nu are nici un fel de utilitate publuca, inafara de curent electric. Laudati ceva ce nu este adevarat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei