1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Căminul Cultural din Rusca Teregova, la o semnătură de inaugurare

Printr-un program finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – AFIR, accesat de administrația locală a comunei Teregova, a fost reabilitat în totalitate căminul cultural din Rusca Teregova.

„Este o investiție ce depășește 350 de mii de euro, iar lucrările au constat în reabilitarea în totalitate a imobilului și dotarea acestuia. Suntem la un pas a finaliza acest proiect. Lucrările sunt gata și mai avem nevoie doar de documentația tehnică de la proiectanți până la inaugurarea acestuia“, a precizat primarul comunei, Maria Damian.

Tot în fază finală se află și două dintre cele 3 proiecte pentru canalizare, derulate prin programul PNDL atât în Teregova cât și în Rusca.

spot_img

„Am înaintat documentația pentru recepția finală a lucrărilor de canalizare și execuție a stației de epurare din Teregova, finanțat prin PNDL 1. Este vorba de o investiție de 7,2 milioane de lei și sperăm să o încheiem până la sfârșitul acestei luni. Prin PNDL 2 avem o extindere a acestei rețele și realizarea racordurilor către proprietăți tot în Teregova al cărei stadiu de execuție depășește 80%, iar în Rusca lucrările de canalizare sunt realizate fizic în proporție de 40%“, a mai adăugat edilul.

Termenul de finalizare a acestor lucrări finanțate prin PNDL2, al căror cost se ridică la aproximativ 8  milioane de lei, este sfârșitul anului 2023, a mai spus primarul din Teregova.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei