28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

Campania de vaccinare este în plină desfășurare la Ciuchici

Cu toate că Direcția de Sănătate Publică și-a anunțat prezența la ora 11, încă de la 10 locuitorii din comuna Ciuchici s-au așezat frumos la rând la cele două locații anunțate pentru desfășurarea campaniei de vaccinare: Căminul Cultural și sediul primăriei din localitate.

„Am solicitat Direcției de Sănătate Publică organizarea unei campanii de vaccinare și am primit informația că ea se va desfășura astăzi, 6 noiembrie, în cele două locații, unde putem să organizăm circuitele de acces și ieșire. Vaccinarea se va face cu 2 tipuri de seruri aprobate de Ministerul Sănătății: Pfaizer și Jonnson, în funcție de dorințele cetățenilor“, a precizat Ion Orbulescu, primarul comunei Ciuchici.

Sunt bucuros că oamenii au înțeles necesitatea vaccinării pentru protecția lor în primul rând și a celor dragi. Rata de infectare este încă ridicată în localitățile componente ale comunei, dar am speranța că ea va scădea în următoarele săptămâni, și pentru că oamenii se vaccinează“.

spot_img

„Chiar acum am primit solicitări de la câțiva bătrâni singuri care vor să se vaccineze și nu au posibilitatea să ajungă la cele două centre. Îi vom aduce cu mașina primăriei pentru vaccinare și îi vom transfera apoi la domiciliile lor“ a mai declarat primarul din Ciuchici Ion Orbulescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei