fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Candidat AUR pentru Consiliul Local Bocșa: Daian Borcovici

Echipa AUR se întărește. Lângă candidatul de primar de la Bocșa, Sergiu Crețan, care este și secretarul general al organizației județene AUR, Samuel Miclău, președintele organizației din Caraș-Severin l-a prezentat pe Daian Borcovici pentru o candidatură în Consiliul Local.

Este un om extraordinar, un antreprenor de succes, care a ales să se alăture proiectului AUR aici în Caraș-Severin, mai precis în Bocșa, unde, împreună cu Sergiu Crețan, candidatul nostru la Primărie, vor construi o echipă puternică și vom avea pentru prima dată după 24 de ani o schimbare în acel oraș minunat lăsat, din păcate, în paragină. Și este lăsat în paragină pentru că de curând am văzut mai multe locații – cum ar fi stadionul de exemplu, și multe, multe altele”, a declarat președintele organizației AUR Caraș-Severin, Samuel Miclău.

La rândul său, Daian Borcovici, a ținut și el să precizeze nevoia de schimbare.

Am venit pentru schimbare. Nevasta mea are o vorbă: Hai acăsucă. Acolo este cald și bine. Acolo ai tot ce vrei tu. De-aia vreau ca Bocșa să devină ce-a fost înainte”, a spus acesta, după care a dorit să se prezinte:

Provin dintr-o familie de profesori, eu am terminat o facultate de sport și am deschise 3 localuri în momentul de față. Muncesc de dimineața până seara și de-asta am ales să vin în partidul ăsta și nu în altul. Și nu mă voi schimba niciodată, pentru că AUR va aduce schimbarea, nu doar la Bocșa, ci în întreaga țară”, a mai explicat Daian Borcovici.

Daniela TUDOR

1 COMENTARIU

  1. ”Și nu mă voi schimba niciodată, pentru că AUR va aduce schimbarea”

    Din schimbare neschimbare, spre victoria ce mare … sau invers?
    Ce zicea Caragiale? Curat-murdar coane Fă …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei