fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Adrian Torma: „Nouă ne pasă de taxele și impozitele locale din Moldova Nouă“

Chiar dacă Adrian Torma își desfășoară activitatea în Parlamentul României, acesta rămâne conectat la viața de zi cu zi a locuitorilor din Moldova Nouă și la acțiunile administrației publice din orașul din Clisura Dunării.

Fostul primar de Moldova Nouă și candidat pentru un nou mandat pentru această funcție, senatorul social-democrat critică acțiunile actualului edil liberal Ion Chisăliță, care, în opinia senatorului, nu respectă hotărârile Consiliului Local.

„Nouă ne pasă de taxele și impozitele locale din Moldova Nouă, la modul serios. Am depus o plângere prealabilă prin care îi solicităm domnului primar să pună în aplicare Hotărârea din Consiliul Local din data de 12 februarie 2024 (privind reducerea impozitelor locale n.r.), iar ulterior vom merge în instanță dacă domnul primar refuză să pună în aplicare HCL.

Domnul primar este interesat doar de pomenile electorale și tăierea de panglici pe proiecte gândite, semnate și începute în mandatul meu din 2016-2020, fără a avea bunul-simț să recunoască această stare reală, de fapt“, susține Torma.

Senatorul PSD s-a referit și la incidentul de ieri care se putea transforma într-o tragedie:

„S-a evitat o tragedie la Moldova Nouă! Din fericire, copiii sunt teferi și există doar pagube materiale. Domnul primar, din nou, are o abordare jalnică și lipsită de profesionalism, acuzându-l direct pe șeful lui de la Consiliul Județean, domnul Dunca, de dezinteres … ceea ce este și adevărat, dar uită să recunoască că atât cât a știut că nu sunt condiții decente pentru transportul elevilor, este și domnia sa complice pasiv al unei posibile tragedii“, a mai spus senatorul social-democrat Adrian Torma.

Dan AGACHE

4 COMENTARII

  1. Dl senator și a bătut joc ca și predecesorii de orașul Moldova Noua și acum are..soluții! Orașul arata ca în lumea a treia iar el se lauda cu realizări..Dacă ar arata ca un oraș european ar fi putut comenta, asa sa tacă din gura ca n a facut nimic sa schimbe situatia dim oras si ia banii degeaba și în Senat, de la partidul dezinteresului pentru oameni, psd !

  2. Torma, la fel ca mulți alți „politicieni”, este doar un oportunist. Tot ce contează pentru astfel de indivizi este propria lor bunăstare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei