fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Candidatul Adrian Torma de vorbă cu cetățenii din Moldova Nouă

Candidatul desemnat pentru postul de primar al orașului Moldova Nouă, senatorul Adrian Torma a efectuat astăzi o primă ieșire preelectorală, alături de echipa de campanie social democrată. Despre rezultatele acestei prime zile, Adrian Torma a afirmat:

„Astăzi am organizat o primă ieșire preelectorală cu obiectivul de a strânge semnături pentru candidații Organizația PSD Moldova Nouă la primăria orașului Moldova Nouă și pentru candidații PSD la Consiliul Județean Caraș-Severin.

În plus, am reconfirmat cetățenilor întâlniți faptul voi candida pentru funcția de primar pentru al treilea mandat, după cum știți, mandatul 2 mi-a fost furat de camarila PNL într-un mod unic de nerespectare a votului democratic exprimat de dumneavoastră“ a mai spus senatorul PSD Adrian Torma.

„Am fost primit extrem de bine și vă mulțumesc tuturor pentru căldura și empatia cu care ați interacționat cu mine. Rămân în zona pozitivă și toate nemulțumirile le vom rezolva după 9 iunie, pentru că Moldova Nouă nu arată deloc bine.

Vă mulțumesc pentru această zi minunată, dragi cetățeni! Mulțumesc echipei pentru forța de care dă dovadă!“ a concluzionat candidatul PSD la primăria Moldova Nouă Adrian Torma.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei