fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Canicula nu împiedică desfășurarea lucrărilor la Bolvașnița

Refăcută în totalitate din fonduri proprii și cu angajații primăriei, casa Satului din Bolvașnița este finalizată în proporție de 90%.

„Mai avem de montat gresia și faianța, în rest se poate folosi. Am achiziționat deja materialele și în următoarea perioadă la asta se va lucra“ a afirmat pentru Reper24 primarul comunei Petru Mihăilescu.

În ceea ce privește seceta și scăderea pânzei freatice, primarul din Bolvașnița a declarat: „Problema apei potabile nu ne afectează deocamdată; nu am impus restricții populației și cred că ne organizăm destul de bine. Asta nu ne împiedică să atenționăm locuitorii să nu facă risipă“.

spot_img

Petru Mihăilescu este bucuros că Ministerul Mediului a alocat o tranșă de bani pentru proiectul privind modernizarea iluminatului public, astfel încât acum, firma contractantă poate să monteze senzorii de sporire a intensității luminii la detectarea mișcării. „Toate acestea ne permit să facem economie la bugetul local în condițiile în care energia electrică s-a scumpit foarte mult“ a mai spus primarul comunei Bolvașnița Petru Mihăilescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei