4.7 C
Reșița
luni, 06 decembrie 21

Cartea „Portul tradițional din Banatul de Câmpie. Postavuri“, prezentată la Reșița

În data de 13 septembrie 2021 (luni), ora 17:00 la Reșița va avea loc prezentarea de carte – „Portul tradițional din Banatul de Câmpie. Postavuri“ cu autorul muzeograf etnograf Marius Matei de la Muzeul Satului Bănățean Timișoara. Evenimentul va avea loc în cadrul primitor al Bibliotecii Germane „Alexander Tietz“ din Reșița.

Colaborarea noastră deosebită și aniversarea a 50 de ani de existență a Muzeului Satului Bănățean Timișoara prilejuiește și această întâlnire cu un reprezentant al singurului muzeu al satului din vestul țării”, precizează directorul CJCPCT Caraș-Severin, prof. Ioan Benga.

Organizatori evenimentului sunt: Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici“ Caraș-Severin, Forumul Democrat al Germanilor din județul Caraș-Severin, Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița, Muzeul Satului Bănățean Timișoara și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Filiala „Ștefan Naciu“ Caraș-Severin.

spot_img

    

  

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei