fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

CASA ALEX Oravița aniversează 4 ani „de idei și soluții”!

CASA ALEX este magazinul creat de compania AUTO ALEX, societate cu capital privat românesc, înființată în anul 1992, în orașul Moldova Nouă, care odată cu finalizarea acestui nou edificiu comercial se ridică la un nivel superior în piața de bricolaj.

Dar astăzi vorbim despre aniversarea unui magazin de acest gen la Oravița. Și nu orice magazin, pentru că, CASA ALEX este cel mare magazin de bricolaj din zona Clisurii Dunării și Văii Carașului!

CASA ALEX Oravița împlinește 4 ani de la deschidere, patru ani „de idei și soluții” și invită toți clienții să se bucure de mulţimea de oferte aniversare. În semn de apreciere față de încrederea acordată, magazinul de bricolaj vine cu mega reduceri, lichidări de stoc și prețuri începând de la doar 1 LEU.

spot_img

Și asta nu e tot! La cumpărături de minim 200 de lei din magazin, aveți șansa să câștigați un premiu la roata norocului!

Sunteți așadar invitați să consultați catalogul special, valabil în perioada 20.07 – 19.08.2022 pentru a vă bucura de super promoții și cadouri speciale, alături de CASA ALEX Oravița.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei