fbpx
22.4 C
Reșița
duminică, 24 septembrie 23

Cea mai mare petrecere pentru copii, părinți și bunici la Oțelu Roșu

Administrația locală a orașului Oțelu Roșu  și Casa de Cultură a orașului din Valea Bistrei au pregătit pentru acest sfârșit de săptămână, o petrecere ce se va întinde pe durata a 3 zile: joi, vineri și sâmbătă.

„Ca orice petrecere de basm, și a noastră durează trei zile, asa că vă așteptam din 1 iunie pâna pe 3 iunie, în fiecare zi pe platoul din fața Casei de Cultură, să ne distrăm împreună și să sărbătorim bucuria celor mici“ a precizat primarul orașului Oțelu Roșu Luca Mălăiescu.

Deschiderea manifestării este programată pentru mâine (1 Iunie) de la ora 12, cu Trupa Magnum Dance ce va interacționa cu cei mici, prezenți la marea sărbătoare a copilăriei. Prtogramul primei zile mai cuprinde spectacolele de teatru pentru cei mici: Iedul cu 3 capre, Căsuța din pădure, Balaurul Zburător, dar și o plimbare cu Nadina Party Bus și mai multe ateliere de creație și face painting.

În data de două iunie, în aceeași locație, platoul din fața Casei de Cultură vor fi 3 spectacole: Cei trei purceluși, Greierele și furnica și Cartea Junglei, începând cu ora 16. Tot de la 16, dar sâmbătă 3 iunie, în aceeași locație, organiozatorii au pregătit o reprezentație a școlii de dans Magnum Dance, ce va fi urmat de un Show magic cu Ceata lui Pițigoi și spectacolele de teatru Aventurile lui Yu și Hu, respectiv Mărioara și Vasilache.

În caz de timp nefavorabil, toate manifestările se vor desfășura în incinta casei de Cultură a orașului Oțelu Roșu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei