28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

Chiar dacă finanțările prin PNDL stagnează, la Ciuchici lucrările continuă

Una dintre dorințele mari ale administrației locale din Ciuchici este alimentarea cu apă, un proiect finanțat prin PNDL, un program stopat de la finanțare încă din luna iunie. Cu toate acestea primarul Ion Orbulescu dă asigurări că lucrările vor continua.

„Am virat zilele acestea către constructor ultima tranșă de bani de peste un milion 200 de mii de lei. Deocamdată lucrările sunt sistate, dar nu din motive financiare, ci pur și simplu pentru că firma care execută lucrarea a avut de finalizat un alt proiect, pe un alt șantier și a dislocat echipa de muncitori din Ciuchici.

Am primit asigurări că la sfârșitul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul celei viitoare vor fi reluate lucrările în comună. Stadiul execuției este undeva la 30%, iar termenul de finalizare este anul viitor“, a precizat edilul.

spot_img

Primarul Ion Orbulescu a mai afirmat că s-au încheiat și lucrările de asfaltare la strada 20, un proiect finanțat prin AFIR. „Mai trebuie betonate intrările în curțile oamenilor și pusă piatra concasată între asfalt și rigole, după care vom face recepția finală“, a explicat, Ion Orbulescu, primarul comunei Ciuchici.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei