fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

4 elevi, eliminați astăzi din examenul de Bacalaureat în Caraș-Severin

Proba obligatorie a profilului din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului național de Bacalaureat 2021, s-a desfășurat astăzi în trei centre de examen din Caraș-Severin, la disciplinele Matematică și Istorie.

Au fost prezenți 361 de elevi (din 448 de elevi înscriși pentru această probă /80.58%), 87 nu s-au prezentat la examen și 4 elevi au fost eliminați din examen pentru tentativă de fraudă.

Conform metodologiei, nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de către președintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, cu interdicția de participare la examen pentru următoarele 2 sesiuni.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 31 august, până în ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, marți, 31 august, în intervalul orar 12:00 – 18:00. Rezultatele finale vor fi anunțate vineri, 3 septembrie, a precizat Ion Chiosa – purtător de cuvânt, ISJ Caraș-Severin.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Așa e toată generația asta, concepută prin fraudă, un eșec total. Generația auto-moto-iphone, genul Bulai călare pe calul cu cârmă și trotineta cu pedale 😆😆😆

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei