18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Cinci mari proiecte se vor finaliza anul acesta în Luncavița

În comuna Luncavița încă se așteaptă primăvara pentru reînceperea lucrărilor aflate în diferite faze de execuție. Sunt proiecte cu diferite surse de finanțare (CNI, PNDL, buget propriu), aflate în derulare, a căror finalizare se va realiza în acest an, după cum a precizat primarul comunei, Nicolae Ion Velescu.

„Școala de la Verendin am recepționat-o luna trecută și am primit deja, zilele acestea, autorizația de funcționare. La Căminul de la Luncavița vor fi reluate lucrările aflate în stare avansată, iar cel de la Verendin e aproape finalizat și așteptăm recepția celor de la CNI, finanțatorul lucrărilor. Și școala de la Luncavița este gata; trebuie doar să convocăm comisia de recepția, o lucrare finanțată tot prin PNDL 2“.

Edilul Nicolae Velescu a mai adăugat că și Căminul din Luncavița, finanțat din bugetul local este aproape gata și va fi recepționat tot în acest an. De asemenea, a fost scos la licitație și parcul din preajma grădiniței din Luncavița, tot un obiectiv nou, dat în folosință anul trecut:

spot_img

„Este o lucrare de aproximativ 500 de mii de lei ce va cuprinde împrejmuirea unui teren din vecinătatea grădiniței, piesele de mobilier urban, cele de joacă și gazonul. De asemenea, se va construi și o anexă pentru depozitarea lemnelor necesare încălzirii grădiniței. Aceasta are o centrală pe lemne și acum vom ridica o anexă pentru depozitarea acestora. Am scos lucrarea la licitație și sperăm să se înscrie firme pentru a putea finaliza în acest an și acest obiectiv“, a mai precizat primarul comunei Luncavița.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei