fbpx
12.9 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Circulația mașinilor, oprită timp de trei luni pe pasajul de la Nera!

Atenție, șoferi! Începând de marți, 9 aprilie, circulația autoturismelor va fi oprită pe pasajul de Nera. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Reșiței, Ioan Popa. Închiderea circulației este necesară pentru schimbarea unor grinzi, precizează edilul.

De marți se închide circulația pe podul de la Doman pentru că trebuie schimbate șapte grinzi, scoatem afară grinzile care sunt fisurate și va trebui să venim cu toată infrastructura: grinzi noi, hidroizolație, straturi de beton, armătură, șapă, și apoi să punem șina. Este singurul loc din oraș unde nu am putut să închidem șina.

Vom închide circulația mașinilor pe acest pod pentru următoarele 90 de zile”, precizează primarul Ioan Popa.

Conform edilului, pentru a minimiza disconfortul cauzat de această întrerupere temporară și pentru a facilita deplasarea au fost stabilite rute ocolitoare, inclusiv pe sub pasaj, semnalizate corespunzător pentru a nu se crea blocaje.

Rog reșițenii să utilizeze pe cât de mult posibil str. G.A. Petculescu ca variantă alternativă de ocolire pentru traseul Muncitoresc – Luncă – Govândari, valabil și în sens invers”, mai transmite primarul reșițean.

 

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Vă era dor de el ? Priviți, acesta e banditul care a transformat Reșița într-o cocină !!! Și cocină mai ales prin idioțeniile pe care le pune în loc în tot orașul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei