fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

„Combinatul Oţelu Roşu primește o nouă șansă la viață”, precizează parlamentarul Silviu Hurduzeu

Combinatul Oţelu Roşu primeşte o nouă şansă la viaţă fiind salvat de un important om de afaceri din România, care crează astfel câteva sute de locuri de muncă pentru locuitorii din Valea Bistrei.

Deputatul social-democrat de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, cataloghează acestă renaștere de industrie la Oțelu Roșu ca fiind o importantă victorie, la care a contribuit personal prin „descâlcirea ițelor” privind creanțele combinatului.

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, cel mai important şi serios constructor de infrastructură din România, a cumpărat şi virat banii pentru creanţele Combinatului şi va relansa producţia de aici.

În primă instanţă, vor fi aproximativ 150 de angajaţi, iar, de anul viitor, se va ajunge la 300 – 400 de locuri de muncă astfel create.

Vestea este minunată mai ales că ştim cât de greu este să atragi investitori în judeţul Caraş – Severin, dar şi cât de multe beţe-n roate au fost puse pentru ca această investiţie să nu se realizeze. Este un moment în care binele triumfă în faţa celor care vor să menţină judeţul sărac şi izolat de restul ţării.

Vreau să le mulţumesc în mod deosebit colegilor mei din PSD, prefectul Ioan Dragomir şi primarul Luca Mălăiescu, pentru determinare şi susţinere. Fără implicarea lor, Combinatul ar fi rămas doar sursă de fier vechi. Pentru mine, ca deputat de Caraş-Severin, a fost o mare bucurie să dau o mână de ajutor prin descâlcirea iţelor referitoare la acele creanţe.

Sper să fie într-un ceas bun şi acesta să fie un nou început: să arătăm că se poate şi la noi în Caraş”, a declarat deputatul PSD de Caraș-Severin Silviu Hurduzeu.

Lorena POENARU

 

2 COMENTARII

  1. ”… el mai important şi serios constructor de infrastructură din România, a cumpărat şi virat banii pentru creanţele Combinatului şi va relansa producţia de aici.”

    Da, decât să cumperi oțel (de dincolo), pentru armături la tuneluri de autostradă, mai bine cumperi o oțelărie (aici).
    Spre deosebire de tramvaiele, bicicletele și gândirea popii (pe invers).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei