17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Comuna Berliște are proiecte blocate pe CNI de mai bine de un an

Pe lângă proiectele aflate în derulare, aflate în diferite faze de execuție, Primăria comunei Berliște din Caraș-Severin mai are o serie de proiecte depuse și aprobate, aflate în „uitare“ la Compania Națională de Investiții.

„Sunt proiecte care zac de un an și ceva la CNI fără ca cineva să le bage în seamă“, a afirmat pentru Reper24, edilul comunei Berliște, Nicolae Orăviceanu.

Recomandarea fostului premier a fost să le redepunem pe programul Anghel Saligny. De acest lucru ne ocupăm în momentul de față. Am actualizat devizele de lucrări, iar celelalte acte le avem și le vom depune pe noul program Anghel Saligny.

spot_img

Ele au fost depuse pe PNDL și nu le-a băgat în seamă Guvernul PSD, mai apoi le-am depus la CNI când era Guvernul Orban și au avut aceeași soartă, iar acum încercăm și pe acest nou program. E vorba de alimentarea cu apă a localităților Rusova Nouă și Rusova Veche“, a precizat primarul Orăvicean.

„Pe lângă aceste două proiecte, am mai depus pe cele care prevăd refacerea trotuarelor și a străzilor din comună. Suntem aproape de finalizare cu reabilitarea a două unități de învățământ din cele 3 școli și grădinițe aflate în lucru, iar până la sfârșitul acestui an se vor încheia reparațiile și la școala și grădinița din Milcoveni“, a adăugat edilul comunei Berliște, Nicolae Orăvicean.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei