fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Comuna Brebu a rămas fără apă potabilă!

Ultima furtună care s-a abătut asupra comunei Brebu a produs pagube „nevăzute”. Din cauza unui trăsnet care s-a descărcat în pământ a fost afectat cablul de alimentare cu energie electrică a uzinei de apă.

Este  vorba de cablul nostru care pleacă din rețeaua națională și duce până la stația de pompe. Partea mai gravă este faptul că nu e ars într-un singur loc. O porțiune este bună și nu putem depista defecțiunea decât prin încercări succesive. Am mobilizat oameni, utilaje și până diseară sper să găsim defecțiunea, să o remediem și să reluăm furnizarea apei pentru locuitorii comunei”, a precizat edilul Ion Țicheriu.

Problema alimentarii cu energie electrică a comunei este una mai veche. „Avem două transformatoare în Brebu și, cu siguranță, nu fac față consumului general. Mereu avem probleme. Anul acesta vreau să dau în folosință patru hectare de teren lotizat pentru construcția de case. Sunt curios cum și mai ales când vor rezolva problema alimentării cu energie electrică”, a mai spus primarul Ion Țicheriu.

spot_img

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei