22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Concert în centrul civic! Reșița va găzdui anul acesta un eveniment muzical de clasă

Una din cele mai cunoscute voci ale jazzului mondial va concerta în această vară la Reșița. Gregory Porter, câștigător a două premii Grammy, va susține pe data de 4 august în centrul civic al municipiului de pe Bârzava un concert „elegant și de ținută” după cum a precizat primarul Ioan Popa, care speră ca acest eveniment să pună Reșița pe harta unor evenimente muzicale de clasă. Biletele vor fi scoase la vânzare peste câteva săptămâni.

La ora asta, colegii mei de la comunicare au structurat piața din centrul civic cu circa 20 de mese și vreo 800 de scaune. Ne ducem într-o capacitate de până la 1.000 de locuri, urmând ca într-o perioadă de 2-3 săptămâni să scoatem la vânzare biletele.

Gregory Porter și-a anunțat calendarul pe anul acesta și într-adevăr Reșița nu este trecută acolo, tocmai pentru că nu am dat noi drumul la bilete încă.

spot_img

Am discutat cu colegii mei de la Primărie, eu îmi doresc ca să existe o sumă de locuri, în special cele din față, de la mese, pe care să le avem ca destinație pentru principalele companii care generează venituri la bugetul Primăriei Reșița, mă refer aici la TMK, Autoliv, la EMZ, care au intrat în oraș acum și la alte companii, CEETRUS, dacă vreți. Cred că este momentul ca reșițenii să îi cunoască pe cei care generează venituri la buget.

Costul biletelor probabil se va situa în arealul 80-120 de lei”, a precizat primarul Ioan Popa.

Gregory Porter, cântăreț și compozitor American, a fost nominalizat la premiile Grammy de șapte ori, la diverse categorii. Artistul câștigat de două ori premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal jazz: în 2014 pentru albumul „Liquid Spirit”, iar în 2017, pentru albumul „Take Me to the Alley”.

foto: arhivă

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Cei mai trebuie chelului?Tichie de mărgaritar. Ar merge și un,,Take me in hell ” de exemplu cu dedicație ciumei galbene penaliste și clica. Cu sufletul la gură în loc de cârpa pe nume mască, așteptăm evenimentul de talie interplanetară. Apropo fantoma lui Bob Marley nu vine in deschidere?Am vrea să auzim hitul ,,I shot the sheriff ” sau mayor ceva de genul. 😆😆😆😆😆

  2. Astept concertul Primariei Resita featuring Consiliul Judetean Caras-Severin, cand acest grup infractional organizat va prezenta albumul ‘Declaratii si Denunturi la DNA’, lansarea caruia va confirma pozitia Resitei si a judetului pe harta infractionala a Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei