fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Nicolae Ion Velescu, primar Luncavița: „Sunt mulțumit de cum am încheiat anul 2021“

Sfârșitul unui an reprezintă pentru fiecare dintre noi un moment de bilanț: ce am făcut, cât am făcut, a fost bine sau nu? Sunt întrebări care ne permit să avem o abordare (aceeași sau diferită în funcție de rezultate) pentru anul următor. O astfel de introspecție a făcut și primarul comunei Luncavița, Nicolae Velescu:

„A fost un an bun, iar satisfacția mea este că locuitorii comunei sunt mulțumiți de activitatea administrației locale; de ceea ce am reușit să finalizăm în anul 2021 și de ceea ce am început și cu siguranță vom termina în anul următor“.

Dintre obiectivele investiționale realizate în 2021 în comuna Luncavița, edilul Nicolae Velescu a amintit: „Reabilitarea tuturor unităților de învățământ din Luncavița și Verendin; refacerea căminelor culturale din cele două localități; punerea în funcție a unei grădinițe noi în Verendin; un teren de sport la școla de la Verendin și o serie de reparații la drumurile agricole din comună“.

spot_img

„Vreau să mulțumesc și pe această cale administrației județene pentru reparațiile care s-au făcut în 2021 pe DJ 608 între localitățile Teregova și Luncavița, precum și în intravilanul comunei, unde s-a turnat al doilea strat de asfalt. E drept că s-a finalizat la începutul lunii decembrie, dar pentru că vremea a fost bună avem un drum de calitate“, a mai precizat edilul.

Speranțe sunt și pentru refacerea drumului dintre Luncavița și Mehadica, un drum aproape impractibal în lungime totală de 7 km, împărțiți în mod egal între cele două UAT-uri, despre care Consiliul Județean Caraș-Severin are cunoștință și au fost promisiuni de reabilitare și a acestui tronson de drum județean.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei