fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 20 martie 23

Conducere nouă la TSD Reșița

Membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Social Democrat din Reșița şi-au desemnat noua conducere. Sabrinei Ducu i-au fost delegate atribuțiile pentru funcția de preşedinte al TSD Reșița.

Acest lucru s-a înfăptuit la conferinţa extraordinară a organizaţiei locale, care a avut loc ieri, la Reșița, în prezența Secretarului General al PSD Caraș-Severin, Luca Malaescu, a Președintelui Organizație Municipale Reșița, Remus Rof și a Președintelui Organizației de Tineret a PSD Caras-Severin, Cristian Bejeriță.

spot_img

Tot ieri s-a costituit și Biroul Permanent al organizației locale de tineret, cu urmatoarea structură: preşedinte; prim-vicepreședinte, secretar general, 5 vicepreședinți, 5 secretari executivi și 16 membri.

Obiectivul principal fixat de noua conducere este construirea unei organizații de tineret puternice, capabilă să contribuie la recâştigarea Primăriei Reșița la alegerile din 2024.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Pregătiți – vă copii, rudele, amantele ptr noua generație de TÂLHARI ADMINISTRATIVI . Asta ar însemna că poporul român nu mai scapă în veci de comuniști și de beizadelele lor..✍️In afară de a distruge și vinde averea României și a distruge România începând de la BOLSEVICUL Ion Iliescu ce a-ți făcut??! 😡😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei