fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Consecvența valorii! Cea mai modernă stație de asfalt din Banat, inaugurată de DPB – Maxagro în comuna Sânandrei!

Ceea ce consemnez în rândurile următoare nu este despre a face reclamă unui obiectiv finalizat sau despre a scrie un text pe marginea unei realizări, ci, mai cu seamă, despre modul în care bănățenii de la Drumuri și Poduri Banat – DPB, divizie a grupului Maxagro, își respectă consecvent promisiunea antreprenorială la care s-au angajat acum mai bine de 3 decenii în această regiune.

În arealul comunei timișene Sânandrei, familia Zifceak a decis să ridice o nouă stație de asfalt care va spori capacitatea de producție pentru DPB la peste 700 de tone/oră. Practic, odată cu momentul inaugural de astăzi, Drumuri și Poduri Banat a devenit cel mai mare furnizor de Asfalt din regiunea Banat!

Perseverența, calitatea produselor, performanța demonstrate de Grupul de firme Maxagro au fost respectate întru totul și în noua formulă a diviziei de construcții pentru drumurile și podurile din zona Banatului.

Deși, prin dinamica propusă, la modul în care se dezvoltă și performează în domeniul infrastructurii rutiere, DPB by Maxagro ar putea deveni în următorul deceniu un jucător extrem de serios în piața națională de profil.

Și de ce nu ar fi posibil acest lucru, grație argumentelor solide pe care frații Ianco și Ioji Zifceak le-au implementat cu succes de-a lungul acestor 31 de ani de activitate în business-ul autohton?

De altfel, cu ocazia inaugurării, fondatorul Maxagro, Ianco Zifceak a vorbit despre visul său de a putea astupa toate drumurile cu gropi din Banat, de a putea moderniza rețeaua de drumuri „desfundate“, cele care i-au marcat adolescența și pe care astăzi îl poate transforma în realitate.

Compania Drumuri și Poduri Banat este condusă de fiica lui Ianco, Alexandra Zifceak, cea care a demonstrat, printr-un discurs în care a vorbit atât din punct de vedere tehnic cât și în termeni generali despre noua stație de asfalt, că s-a pregătit temeinic pentru „întâlnirea cu destinul“ și este de pe-acum un CEO ce trebuie tratat cu respect. Vă prezentăm declarația de presă a Alexandrei Zifceak la finalul inaugurării de la Sânandrei:

Au fost invitați să vorbească despre noua stație de asfalt de la Sânandrei și transportul cu noile mașini de tonaj greu Iveco, Dan Roja – directorul Executiv Iveco Autoglobus,  Marian Brăileanu – Regional Sales Manager Wirtgen RO, Titel Mihalache – Manager Stație de Asfalt DPB, fostul subprefect al județului Timiș – Sorin Ionescu și primarul comunei Sânandrei Claudiu Coman. Slujba de Binecuvântare a Stației de Asfalt a fost săvârșită de Părintele Teodor de la Mănăstirea Buna Vestire.

În portofoliul de contracte DPB, aflate în derulare, se află Autostrada Nădlac – Sebeș,un tronson de aproximativ 250 km și o valoare de 400 de milioane euro, întreținerea Drumurilor Naționale din Caraș-Severin și a Drumurilor Județene din Caraș-Severin.

Până în prezent, Drumuri și Poduri Banat a finalizat tronsonul DN 6 Lugoj – Caransebeș, modernizarea DJ 581 în Caraș-Severin, de la Secășeni la Grădinari (intersecția cu DN 57), modernizarea DJ 693 Seceani – Fibiș, dar și a mai multor drumuri și poduri județene și comunale.

La zi de izbândă pentru DPB și Maxagro, în care o nouă stație de asfalt se va traduce prin drumuri mai bune pentru noi toți, nu le pot ura antreprenorilor serioși – familia Zifceak, acești slovaci frumoși la chip și suflet, care și-au legat definitiv destinul de întregul Banat, să rămână mereu aceeași pionieri entuziaști în tot ceea ce își propun să realizeze, fie că vorbim de domeniul agricol sau de cel al construcțiilor!

La mai mare DPB by Maxagro și … jos pălăria!

Sergiu TABAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei