fbpx
12.9 C
Reșița
miercuri, 29 mai 24

Târgul Mare de la Coronini

Poiana Văradului din localitatea Coronini din Clisura Dunării va fi luată cu asalt duminică, 21 aprilie, de zeci de producători agricoli, fermieri, crescători de animale și firme de profil, precum și de foarte mulți cumpărători.

„Târgul Mare de la Coronini a devenit o tradiție și, în fiecare an, atât producătorii cât și localnicii din Clisura Dunării se adună în Poiana Văradului, pentru un eveniment la care vă poftim și pe dumneavoastră“, a precizat, pentru Reper24, primarul comunei, Ilie Boboescu.

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local al comunei Coronini se așteaptă ca și în acest an Târgul Mare să fie un eveniment care va capta atenția și interesul celor ce muncesc în agricultură, fie că sunt producători sau simpli cumpărători.

„Vor fi semințe, răsaduri de legume, pomi și arbuști fructiferi, utilaje agricole, pasări mari și mici, îngrășăminte, se va putea consuma un mic, o bere sau un suc și vom avea și un spectacol folcloric specific zonei noastre, susținut de frații Nedelcu din Coronini și am transmis invitația de a participa și partenerii din Serbia“, a mai precizat edilul Ilie Boboescu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei