fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Bullying-ul în școli, în atenția femeilor social-democrate

Echipa femeilor social-democrate din Caransebes, împreună cu președinta Organizației Femeilor Social Democrate Caraș Severin, Gabriela Stuparu, au fost gazdele unui eveniment important despre stoparea fenomenului de bullying.

„Vrem să mulțumim reprezentanților instituțiilor care ne-au fost alături și care ne-au împărtășit din cunoștințele și informațiile lor despre acest fenomen nociv. Acțiunea noastră are scopul de a conștientiza pericolul la care sunt expuși copiii din comunitatea noastră“, a precizat președinta OFSD, Gabriela Stuparu.

Bullying-ul este o problemă reală și prezentă în rândul copiilor și adolescenților, iar efectele sale pot fi devastatoare. „Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să aducem în atenția tuturor importanța colaborării și comunicării între părinți, cadre didactice, școală și comunitate pentru a preveni și combate acest fenomen“, a mai precizat consilierul județean Gabriela Stuparu.

„Este de datoria noastră, ca membri ai unei societăți responsabile, să asigurăm un mediu sigur și sănătos pentru cei mici, unde violența și intimidarea sunt complet eradicate. Doar prin unirea forțelor și prin educație putem pune punct bullying-ului. Alătură-te mișcării noastre! Distribuiți această postare, sprijiniți această cauză și manifestați susținerea voastră împotriva bullyingului!“ este îndemnul organizației femeilor social-democrate Caransebeș.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei