fbpx
12.9 C
Reșița
miercuri, 29 mai 24

Tragedie la Reșița! O femeie de 43 de ani și-a pierdut viața, în urma intoxicării cu monoxid de carbon!

O femeie de 43 de ani din Reșița și-a pierdut viața în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Tatăl victimei a fost găsit în stare de inconștiență, fiind transportat la spital.

Tragedia s-a petrecut joi seară într-o casă situată pe strada Nera, alerta fiind dată în jurul orei 22:00 de către vecini, care au sunat la 112 anunțând că dinspre locuința cu pricina se simte miros puternic de gaz. Au intervenit de urgență atât pompierii militari, cât și reprezentanți ai Poliției și ai distribuitorului de gaz metan.

Aseară, la ora 21:57, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost găsită de un vecin în stare de inconștientă, iar în locuința acesteia se simțea miros de gaz.

În locuința persoanei în cauză, situată în municipiul Reșița au fost găsiți în stare de inconștiență un bărbat de 69 de ani și fiica sa, de 43 de ani.

Echipajul Serviciul Județean de Ambulanță deplasat la fața locului a declarat decesul femeii, după efectuarea manevrelor de resuscitare. Cadavrul persoanei nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Bărbatul de 69 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând semne vitale.

De asemenea, s-a constatat că în locuință exista o sobă de teracotă racordată la gaz, care era folosită ca sursă de încălzire, la fața locului intervenind și un echipaj al companiei de furnizare a gazelor naturale.

În acest caz polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul persoanei”, transmite Alina Boeru, purtătorul cu cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei