1.7 C
Reșița
vineri, 28 ianuarie 22

Copiii fără jucării

Fiecare copil, indiferent de naționalitate, rasă sau religie, are dreptul să fie bucuros, iar copilăria ar trebui să fie o perioadă dedicată jocului. Aceste gânduri i-au determinat pe jandarmii cărășeni să se transforme, preț de câteva ore, în Moș Crăciun și să aducă un zâmbet pe chipul unor copii aflați la mare distanță de casele lor.

„Una din misiunile jandarmilor cărășeni este și asigurarea pazei și protecției centrului de carantină destinat migranților. Aici, de cele mai multe ori, alături de adulți sunt și copii, iar timpul petrecut în carantină pare că nu mai trece. Vin din diferite țări, iar din cauza condițiilor de deplasare ajung în centru fără să aibă o jucărie.

Am încercat să aducem bucuria pe chipul acestor copii și le-am dăruit jucării și cărți de colorat. Prin donațiile jandarmilor, fiecare copil care va fi carantinat în acest centru va primi cel puțin o jucărie“, se precizează în comunicatul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

spot_img

Un gest simplu, dar frumos din partea unor oameni în uniformă care nu au uitat că au fost și ei copii și una dintre cele mai frumoase bucurii pe care ți le poți oferi este să aduci un zâmbet pe chipul celor mici.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei