22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

(FOTO) Primele daruri din Campania Ghetuțele lui Moș Nicolae au ajuns la copii și tineri

64 de copii și tineri din Reșița și din cartierul Secu au primit câte o pereche de ghetuțe de iarnă noi și câteva daruri, datorită implicării ajutoarelor lui Moș Nicolae – tinerii și voluntarii ATOR – Banatul de Munte și Centrului de Tineret Moniom.

Mulțumită acestor copii și tineri care, din dragoste și grijă față de cei mai puțin norocoși ca ei, aleg ca după școală și celelalte activități zilnice pe care le au de făcut, să facă muncă de voluntariat, să se implice, să le pese și să-i ajute pe alții.

spot_img

„Noi, polițiștii cărășeni, suntem bucuroși că am putut contribui și da o mână de ajutor acestor tineri și celorlalți oameni de bine care s-au implicat în această campanie. Din păcate, încă sunt copii care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Toți copiii merită să aibă o copilărie fericită și să nu sufere lipsuri.

Haideți ca împreună să întindem o mână de ajutor, să oferim o vorbă bună sau o mângâiere caldă!“ precizează într-un comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei