5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Copilărie de vis – locul unde copiii din Reșița pot petrece clipe de relaxare educativă!

La Reșița s-a deschis un nou spațiu de tip after-school, un loc primitor unde cei mici își pot lua binemeritata porție de distracție, dar și de educație, împărțit pe sectoare de activități, pentru ca noi, părinții, să putem alege cele mai la îndemână locuri, cu activitățile cele mai potrivite vârstei copilului și preferințelor lui.

Copilărie de vis, așa cum se numește acest loc, dispune de mai multe săli unde copii își pot  desfășura activitățile diverse în cele mai bune condiții, amintind aici sala de sport, sala de mese, sala de joacă și o sală unde își pot face temele.

Joaca face parte din copilăria oricărui micuț și este una din cele mai antrenante activități și o mare bucurie pentru ei. Din acest motiv, toți părinții vor ca prichindeii lor să se distreze și să se relaxeze cât mai mult, și de  preferabil, să și învețe prin joacă.

spot_img

Iată câteva dintre opțiunile pe care le au cei mici, pentru locurile de joacă din cadrul locației:

Joc modular imprejmuit cu plasă (cu o lungime de 8 m și lățime de 3m),  tunel, rola, tobogan, tobogan gomflabil, sală culturală cu videoproiector, jocuri educaționale, interactive, cuburi de construit, șah, puzzle, monopoly, rumy etc.

„Toate echipamentele au fost construite și testate pentru siguranța copilului tău, fiind conforme cu standardele europene moderne“, declară reprezentanții after-schoolului.

Cei mici pot beneficia și de activități after school, precum, pregătirea temelor pentru a doua zi și temele din timpul vacanței, organizarea cursurilor de limba germană, engleză și cursuri de dans, parcurgerea cursurilor post-școlare în timpul școlii și lecturări chiar și în perioada vacanței.

După parcurgerea orelor de program la școală, la cererea părinților, copiii pot fi transportați în siguranță la after-school de către reprezentanții „Copilărie de vis“.

După orele de program și în weekend-uri se pot organiza petreceri private iar la solicitarea clientului copiii pot avea în mijlocul evenimentului lor personaje de basm sau de acțiune, din poveștile lor favorite.

Trăiește o „Copilărie de vis“, la Reșița pe strada Lucian Blaga, Nr.1!

Copilărie de vis… se numește locul de joacă și after-school pentru că aici se intră cu bucurie și speranța unui vis ce se va transforma în realitate!

Așadar, copiii și părinții sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 7:45 – 16:15 pe strada Lucian Blaga  Nr. 1, în imediata apropiere a clădirii Policlinica Nouă.

„Copilărie de vis“ respectă toate măsurile de siguranță împotriva COVID 19, folosind soluții dezinfectante omologate de Ministerul Sănătății.

Pentru restul informațiilor, te invităm să apelezi numărul de telefon 0727819430, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții specialiști.

Oferă-i copilului tău ocazia să se relaxeze, într-un mod unic și special doar la „COPILĂRIE DE VIS“.

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei