2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Oferte de locuri de muncă DA, doritori BA

La nivel național se înregistrează peste 420 de mii de șomeri aflați în plată, la care se adaugă alte câteva sute de mii de cetățeni apți de muncă ce au ieșit din evidențele oficiilor de șomaj și nu și-au găsit un loc de muncă.

La nivelul județului Caraș-Severin se înregistrează în această săptămână 83 de locuri de muncă disponibile din care 69 doar în Reșița. Celelalte 14 sunt disponibile la agențiile locale din Caransebeș și Bocșa.

În Reșița sunt ofertate locuri de muncă pentru meseriile: actor, ajutor bucătar, ajutor ospătar, auditor gr 1, barman, bucătar, casier, confecționer,  consilier grad 1, contabil șef, coordonator producție, designer pagini web, economist, electrician,  electrician TNT reparații, inginer electronist, inginer tehnolog, lăcătuș mecanic.

spot_img

Se caută de asemenea persoane pregătite în meseriile: lucrător comercial, muncitor (costumier), ospătar, psiholog specialist, receptioner marfă, referent, secretar literar/PR, șef serviciu, șef serviciu administrativ, vânzător precum și muncitor necalificat și muncitor necalificat în industria confecțiilor.

În Bocșa sunt disponibile 10 posturi în meseriile: inginer electromecanic, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician și operator CNC, iar în Caransebeș 4 posturi pentru: șofer autocamion, electrician instalații și zidar roșar tencuitor.

Informații suplimentare se pot obține la sediul AJOFM din Reșița, strada Traian Lalescu, nr 17 sau la telefon 0255-212,160, a precizat Carla Goagă, purtător de cuvânt al instituției cărășene.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Pe minim pe economie să lucreze plângăcioșii ANOFM ,unii mai avem și alte optiuni, deci ne duce capul, nu trebuie să fim sclavi la firme conduse de tot felul de ciudați și dubioși exploatatori de oameni,.Chemati migranti, mama Merkel vi livrează moca, la ofertă, după poftele inimi. Muriti de ciudă!🤣🤣🤣🤣🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei