fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Cosmin Belci: „Vreau să mă asigur că fiecare voce din comunitatea noastră este auzită”

Actualul edil al comunei Turnu Ruieni, liberalul Cosmin Belci, a decis că vrea să continue proiectele începute și să dezvolte în continuare comuna. Acesta este motivul pentru care și-a depus candidatura pentru un nou mandat în comuna de la poalele Muntelui Mic.

„Această decizie vine după multe reflecții asupra drumului pe care l-am parcurs împreună și a viziunii comune pe care o împărtășim pentru viitorul comunității noastre, acela de a progresa continuu. În ultimii ani, împreună, susțin că am reușit să transformăm Turnu Ruieni într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Am îmbunătățit infrastructura locală, am sprijinit educația și sănătatea și am pus bazele unor proiecte de dezvoltare care să ne aducă prosperitate pe termen lung. Însă călătoria noastră nu se oprește aici“, a precizat edilul în funcție al comunei Turnu Ruieni.

Despre proiectele de viitor, menite să dezvolte în continuare comuna, edilul a mai precizat:

„Viziunea mea pentru un nou mandat include proiecte ambițioase: modernizarea continuă a infrastructurii, lucrări la partea estetică a comunei care prevăd amenajarea trotuarelor și a spațiilor verzi, precum și acces mai bun la servicii de sănătate de calitate și inițiative de creștere a calității vieții pentru fiecare locuitor în parte. Vreau să mă asigur că fiecare voce din comunitatea noastră este auzită și că fiecare familie trăiește într-un mediu sigur și prosper.

Vă invit să continuăm să construim împreună viitorul pe care fiecare dintre noi și-l dorește și acela în care, la fel, cu toții vom prospera. Un viitor în care Turnu Ruieni nu este doar locul nostru de acasă, ci și un exemplu de succes și solidaritate.

Contez pe sprijinul vostru pentru a continua munca pe care am început-o împreună. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și sper să pot conta pe votul vostru în ziua alegerilor“, a mai adăugat primarul comunei Turnu Ruieni, liberalul Cosmin Belci.

(PE)

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei