24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Cotaţia Aurului (Brad) a scăzut cu 4 puncte la Reşiţa! Rossonerii rămân neînvinşi în Seria 7 a Ligii 3

În cadrul primei etape a returului campionatului Ligii 3, cea cu numărul 10, vineri 29 octombrie reşiţenii au întâlnit în Valea Domanului echipa Aurul Brad, aflată pe ultimul loc, cu numai 1 punct.

Meciul a fost la discreţia gazdelor, echipa din Brad pun rareori în pericol poarta apărată de Sebastian MICU. Jocul colectiv, aşezat, în care jucătorii rossoneri au construit cu răbdare a dat roade încă din minutul 6 când, pe „axa” Ştefan BĂRBOIANU – Gakou ABOUBACAR, atacatul reşiţean a reuşit deschiderea scorului cu un şut din interiorul careului mare. Aceeaşi combinaţie între cei doi jucători a adus şi golul doi în minutul 13: centrarea de pe dreapta a fundaşului reşiţean fiind deviată de Abou în poarta oaspete.

După pauză, reşiţenii au menţinut ritmul, aşa cum a declarat şi Dan ALEXA, antrenorul echipei noastre, în minutul 57 venind şi golul trei din stângul lui Ndiaye MEDIOP, după centrarea de pe partea dreaptă a lui Ion VASLUIAN.

spot_img

În minutul 61 are loc prima schimbare de jucător în echipa reşiţeană, Laurenţiu BREŞNENI luându-i locul lui Ştefan BĂRBOIANU. Minutul 70 al partidei a venit cu o dublă schimbare la gazde, Alexandru SIMA şi Călin CRISTEA în locul lui Ion VASLUIAN, respectiv Ndiaye MEDIOP. În acelaşi minut a venit şi golul patru, marcat de Gakou ABOUBACAR, la primul hat-trick, care a profitat de o greşeală a apărării echipei din Brad.

Antrenorul nostru a făcut o ultimă schimbare de jucători în minutul 76, Iulian CIUBOTARU înlocuindu-l pe Amir JORZA, iar Nicuşor FOTA intrând în locul lui Gakou ABOUBACAR.

Un joc plăcut practicat de reşiţeni, dar şi de echipa oaspete care a ieşit la joc şi nu s-a baricadat în apărare.

Reşiţenii au început jocul în următoarea formulă: Sebastian MICU – Sergiu RIMOVECZ, Marius AVRAM, Ştefan BĂRBOIANU (min. 61, Laurenţiu BREŞNENI)– Ionuţ CIOINAC, Amir JORZA (min. 76, Iulian CIUBOTARU), Ion VASLUIAN (min. 70, Alexandru SIMA), Valentin MUNTEANU – Marian DRĂGHICEANU, Gakou ABOUBACAR (min. 76, Nicuşor FOTA), Ndiaye MEDIOP (min. 70, Călin CRISTEA). Pe bancă au luat loc şi: Cristian ZIMMERMANN, Andrei IANA, Cătălin ION, Sebastian VELCOTĂ.

La finalul meciului, Dan ALEXA, antrenorul rossonerilor, a declarat:

O victorie concludentă, m-a mulțumit și jocul. Am avut ritm, am fost clar echipa care a controlat jocul din minutul 1 și până în minutul 90. Mă bucură evoluția tuturor jucătorilor, iar cei care au intrat pe parcurs au evoluat bine. Ne așteaptă o perioadă cu trei jocuri grele, la Șimian, cu Petroșani acasă și cu Deva. Știți foarte bine, Deva este una dintre contracandidatele noastre, iar Șimianul este o echipă care s-a întărit. Trebuie să rămânem modești și să păstrăm evoluția din meciul de azi”.

În următoarea etapă, cea cu nr. 11, rossonerii se vor deplasa la Drobeta-Turnu Severin pentru întâlnirea cu Viitorul Şimian. Meciul este programat sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14:00.

 

Miruna MIHANCEA

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei