fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Cresc șansele ca localitățile din Caraș-Severin să fie alimentate cu gaz metan

La Moldova Nouă s-a desfășurat ieri o întâlnire de lucru a reprezentanților Transgaz cu primarii din mai multe localități din Caraș-Severin, în vederea definitivării proiectului de alimentare cu gaz metan a comunelor cărășene.

Au participat 15 din cei 26 de primari convocați. Printre aceștia și Cătălin Golu, edilul comunei Ciclova Română, care a declarat la sfârșitul acestei întâlniri:

„Pe Anghel Saligny se încearcă depunerea unui proiect, cu un studiu de fezabilitate amplu, destul de valoros, care privește comunitățile de pe Valea Carașului și de la Moldova Nouă până la Berzasca.

spot_img

Fiecare dintre primăriile din această zonă trebuie să întocmim studii de fezabilitate, ce vor sta la baza unui studiu de fezabilitate general, pentru toată magistrala. Noi, primarii, suntem interesați și optimiști în același timp.

Este un proiect amplu, destul de greu, dar trebuie să facem un prim pas; să-l abordăm cu seriozitate, chiar dacă este un proiect de viitor și nu vor fi rezultate palpabile imediate“, a mai spus primarul comunei Ciclova Română, Cătălin Golu.

Dan AGACHE

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei