fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Crescătorii de albine au cerut! Primăria Reșița a fost de acord

Săptămâna aceasta erau programate la Reșița lucrări de dezinsecție, atât la sol, cât și prin avio-tratament (combaterea ţânţarilor cu avioane utilitare). În urma unei solicitări a Asociației Crescatorilor de Albine, dezinsecția aeriană a fost însă amânată.

În urma discuțiilor avute cu reprezentanții Asociației Crescatorilor de Albine, întrucât în această perioadă salcâmii sunt înfloriți și pentru a proteja familiile de albine, Primăria municipiului Reșița vă aduce la cunoștință faptul că tratamentele pentru combaterea țânțarilor cu mijloace avio se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior, urmând ca în această perioadă,  pe raza domeniului public al municipiului Reșița, să fie efectuate doar lucrări de dezinsecție (combaterea insectelor) la sol, cu utilaje de mare capacitate”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace sunt sfătuite să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat, recomandare care vizează și copiii. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit/decalat.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei