fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Curățenie de primăvară la Ciuchici

Primăvara a sosit și o dată cu ea vine și momentul curățeniei generale. În acest sens  Primăria și Consiliul Local al comunei Ciuchici au decis să pornească o acțiune amplă de colectare a deșeurilor biodegradabile generate de către locuitorii comunei.

Pentru a beneficia de această colectare vă rugăm să depuneți o cerere la sediul Primăriei prin care să solicitați ridicarea deșeurilor biodegradabile din gospodăriile dumneavoastră. Cererea poate fi depusă personal sau prin intermediul unui reprezentant legal. Este important să rețineți faptul că demararea colectării deșeurilor biodegradabile se va face în baza cererilor depuse, astfel că vă încurajăm să faceți acest demers cât mai curând posibil pentru a beneficia de serviciile oferite de Primărie“, a precizat primarul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

spot_img

Acesta a mai precizat că Primăria este preocupată de protejarea mediului înconjurător pentru toți cetățenii săi, fie ei din Ciuchici, Macoviște, Nicolinț sau Petrilova: „Împreună putem colabora și putem contribui cu toții la îndeplinirea acestor obiective. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Primărie pentru depunerea cererilor“, a mai adăugat edilul Ion Orbulescu.

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei