fbpx
3.7 C
Reșița
duminică, 03 decembrie 23

„Dacă Dumnezeu și domnii de la București ne ajută…“

Cam tot ceea ce se face la ora actuală în Caraș-Severin sunt lucrări pe programele PNDL 1 și 2, a declarat într-o emisiune live la Reper24, Alexandru Albu, primarul comunei Bănia din Valea Almăjului.

„Îmi amintesc că în 2017 când a început acest program, PNDL2, doar cine nu a depus proiecte nu a primit finanțare. Programul a avut acces liber și la primăriile PSD și la cele PNL, fără nicio discriminare. Ba cred că în Caraș-Severin, liberalii au avut ceva mai multe proiecte aprobate, chiar dacă era o guvernare PSD“, a afirmat primarul Alexandru Albu.

Pe noul program de finanțare Anghel Saligny, Primăria Bănia a depus trei proiecte și speră ca acestea să primească finanțare pentru că sunt de un real interese pentru locuitorii din Bănia și Gârbovăț:

„Dacă Dumnezeu ne ajută, și domnii de la guvernare, sperăm să ne fie aprobate toate cele trei proiecte. Este vorba de alimentare cu apă în Gârbovâț și suplimentare sursă în Bănia, un proiect în valoare de 12 milioane de lei. Este prioritatea numărul unu pentru noi. Un alt proiect prevede construirea unei rețele de canalizare în Bănia și Gârbovâț. Este păcat să tragem doar apă, dacă avem posibilitatea să facem și rețeaua de canalizare“, a afirmat primarul Albu.

Edilul din Bănia a depus un al treilea proiect, ce prevede finanțarea unui drum de legătură dintre Bănia și Eftimie Murgu. Este un drum comunal care scurtează distanța dintre cele două localități și are o valoare de 13 milioane de lei. „Este un drum în extravilanul localității de 4,6 Km din care 2 Km sunt pe teritoriul comunei noastre“, a mai spus Alexandru Albu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei